BBH Fyller 75 år

Läs mer om BBHs historia

För att fira detta vill vi under detta år bjuda er på en resa genom historien med oss, hur det vi har bidragit med har blivit en del av vårt samhälle. En resa som berättar om hur det hela började, vart vi är idag, och vad vi tror och vill se i framtiden.  

Du kommer att få möta flera av oss på BBH, både tidigare och nuvarande medarbetare, som berättar om de olika utmaningar, uppdrag och visioner vi arbetat med genom tiderna. 

Resan börjar år 1946, eller kanske redan 1941… följ med så får du se! 

Januari

Februari

Mars

April

BBH en hållbar samhällsbyggare

BBH en hållbar samhällsbyggare

VD Jessica Ehrnst berättar om BBH idag, och hur vårt bidrag och arbete är en del av miljoner svenskars vardag, kanske även din!

Maj

Framtida bussdepåer

Framtida bussdepåer

Hur medverkar BBH till att skapa bussdepåer för framtida kollektivtrafik? Vilken kunskap och erfarenhet har vi nu och vilka utmaningar och ny kunskap söker vi?

Juni

Juli

Det bästa på BBH!

Det bästa på BBH!

Vi berättar ofta och gärna om våra uppdrag, projekt vi medverkar i, och hur vi bidrar i samhällsbyggandet. Denna gång ska vi berätta om oss…

Augusti

Vi är specialister

Vi är specialister

I juli månads kalenderlucka fick ni veta lite mer om alla medarbetare på BBH och vad vi brinner för när vi inte arbetar med våra spännande projekt.

September

De bästa projekten görs tillsammans

De bästa projekten görs tillsammans

BBH kan depåer och tillgänglighet, vi är specialiserade på den stora skalans gestaltning och teknik och vi har erfarenhet och kunskap att forma miljöer tillgängliga för alla.

Oktober

Resa kollektivt, förr och nu

Resa kollektivt, förr och nu

De som bor i storstadsområden tar kollektivtrafiken för given, den ska bara fungera så man kan ta sig från punkt A till punkt B…

November

December

Framtidens trafik

Framtidens trafik

När du och jag reser kollektivt idag så reser oftast vi med buss eller tåg, eller kanske spårvagn eller tunnelbana. Så kommer det nog att se ut under överskådlig tid…