Kalender 75 år

Det bästa på BBH!

Månad: Juli

Vi berättar ofta och gärna om våra uppdrag, projekt vi medverkar i, och hur vi bidrar i samhällsbyggandet. Denna gång ska vi berätta om oss, vilka vi är idag, och vilka är det ni får möta när ni samarbetar med oss!

BBH idag består av ett 20-tal medarbetare, en jämn fördelning mellan arkitekter, ingenjörer och specialister. Åldersmässigt så är vi alla mellan 29 och 67 år, ganska jämnt fördelat mellan män och kvinnor, och vi har också bakgrund i flera olika länder och kontinenter, som t ex Finland, Norge, Turkiet, Bangladesh, Irak, Italien, Irland, med flera, så räkna med att höra flera språk talas om du besöker oss på kontoret!

När vi inte är på jobbet så kan man hos oss hitta många andra intressanta kunskaper och intressen, så som konditor och surdegsbagare, sjökaptener av olika grad, motorcykelfantaster, fjällvandrare, kampsportare, musiker, fotografer, hundägare, trädgårdsmästare, stenhuggare, roddare, författare, ryttare, öl- och kumbuchabryggare, hus- och båtbyggare, tennisspelare, soldyrkare och massor med annat intressant att tala om. Ni kan ju bara ana hur mycket vi alltid har att prata om när vi ses, varför det på våra fikor och andra gemensamma aktiviteter alltid är högt sorl och många roliga diskussioner och dialoger!

Vi har tillsammans flera hundra års erfarenhet av att arbeta med projekt inom våra affärsområden på BBH, men fler av oss har också arbetat med helt andra typer av uppdrag, såsom sjukhus, skolor, banker, laboratorier, muséer, handel, industri, flyghangarer, hotell, kontor, idrottslokaler, restauranger, kyrkor, brokonstruktioner och en hel del annat spännande.
Den kunskap och erfarenhet som finns hos oss täcker i stort sett många av samhällets olika funktioner och dess olika typer av lokaler, och vi ser detta som en tillgång när vi arbetar med våra uppdrag som på olika sätt knyter ihop samhället, att vi också förstår och kan se samband och möjligheter i helheten.

Så passa på att fråga lite mer om oss när vi träffas, som ni ser så finns det en hel del mer än bara våra uppdrag, och vi på BBH är ett trevligt gäng att hänga med!

Nu önskar vi er alla läsare, samarbetspartners och kollegor en riktigt fin sommar, och jag önskar min personal, det bästa på BBH, en riktigt fin semester och tackar så här för er fina insats under det första halvåret 2021!

Glad sommar!

Hälsningar
Jessica Ehrnst
VD

För att prenumerera på fler nyheter och på kalendern,
skriv in dina uppgifter nedan!

Eller följ oss på våra sociala medier!

Andra nyheter

Kika gärna in våra tidigare nyheter