Allmänt

Våra jubilarer september 2023

9 oktober, 2023

Det är inte varje dag man firar kollegor som spenderar årtionden på samma arbetsplats. Idag har vi äran att fira inte en, utan FYRA ovärderliga kollegor som är del i vårat DNA sedan många år.

Martin Håkansson – I två årtionden har Martin Håkansson varit drivkraften bakom många av våra bussdepå projekt. Hans engagemang, expertis och outtröttliga strävan efter excellens har spelat en avgörande roll för vår framgång. Martin, din passion för bussdepåer är verkligen inspirerande!

Filippa Lönegren -Firar sina tio första år här! Filippa Lönegren ingår i det erfarna och trygga teamet för spårdepå. Hennes noggrannhet och erfarenhet kombinerat med ett högt tempo och snabba beslut är lovande för framtiden!

Marit Tandstad – 20 År av oförtröttligt engagemang för depå anläggningar. Marit Tandstads två decennier av specialiserad kunskap inom bussdepåer och teknikintensiva anläggningar är outtröttlig. Hennes noggranna uppmärksamhet på detaljer och problemlösningsförmåga har varit avgörande för varje utmaning vi ställs inför. Marit, tack för ditt enastående bidrag!

Niina Nieminen – Niina Nieminen, du är själva definitionen av hängivenhet. Med otroliga 22 års erfarenhet inom bussdepåer här din expertis en hörnsten i våra projekt. Ditt outtröttliga gestaltningsarbete fortsätter att driva oss framåt. Niina, du är en inspirationskälla!

Deras sammanlagda 72 år av erfarenhet här på BBH har inte bara berikat våra arbetsdagar utan också höjt vår standard. I vår kultur av utveckling och erfarenhetsåterföring delar de nu med sig av sin samlade kunskap med oss allihop på BBH.

För att prenumerera på fler nyheter och på kalendern,
skriv in dina uppgifter nedan!

Eller följ oss på våra sociala medier!

Andra nyheter

Kika gärna in våra tidigare nyheter

När allt ska fungera!

När allt ska fungera!

Vi har just nu nio pågående projekt, från lokaliserings studier till...

Tack Åke!

Tack Åke!

Världen är i konstant förändring; Denna dag har kommit, en dag som är...