Aktuellt

Välkommen Johan

22 april, 2022

Vi välkomnar Johan till oss på BBH! Här är några frågor vi ställde:

Vad tar du med dig för erfarenheter till BBH?

Eftersom min utbildning varit konstnärlig med ett internationellt fokus räknar jag med att kunna ta med en del sådana perspektiv till denna tekniskt orienterade arbetsplats. Jag har tidigare arbetslivserfarenhet inom den kundorienterade delen av kollektivtrafiken och utvecklat ett service-mindset, lärt mig att hantera människor och jobba problemlösande under pressade situationer.

Vad är dina drivkrafter/styrkor/passioner?

Min drivkraft i livet är att konstant utvecklas och lära mig, och jag är nyfiken på allt. Därför kan jag känna glädje i att jobba med vad jag än har framför mig, om det utmanar mig att utvecklas. Detta har givit mig en mångsidighet, nyanserade perspektiv och starkt helhetstänk. Jag trivs i komplexitet och gillar att nysta ut och lösa olika problem, har lätt för att lära mig och vill arbeta för att arkitekturen ska bli mer lättillgängligt i samhället.

Vad ser du fram emot att få göra på BBH?

Jag ser framemot att få ta del av och växa i den höga nivå av teknisk kunnighet som finns på kontoret, utveckla en del spetskompetens och skaffa en bättre förståelse för hur arkitekturrollen fungerar ute i verkligheten.

För att prenumerera på fler nyheter och på kalendern,
skriv in dina uppgifter nedan!

Eller följ oss på våra sociala medier!

Andra nyheter

Kika gärna in våra tidigare nyheter