Allmänt

Välkommen James & Ninni

19 mars, 2020

Vi vill välkomna James Clinch, byggnadsingenjör och Ninni Segerstedt Falewicz, arkitekt till oss på BBH! 

Vi har ställt tre snabba frågor: 

James

Vad tar du med dig för erfarenheter till BBH? 

Jag har jobbat med stora vårdprojekt de senaste 10 åren, så jag kommer med en erfarenhet av långa, komplexa projekt där samordning är oerhört viktigt. Med många aktörer och kravställningar behövs det ett tydligt och genomtänkt upplägg av projektarbetet. Jag har också mycket BIM erfarenhet och har varit i framkanten av utvecklingen när det gäller stora projekt som till exempel Nya Karolinska Sjukhuset. 

Vad är dina drivkrafter/styrkor/passioner? 

Jag är en detaljstyrd problemlösare och gillar att skapa byggdetaljer som bidrar till projektets helhet. Jag tycker att bra detaljlösningar kan påverka hela projektets upplevelse. 

Vad hoppas du kunna göra på BBH? 

Infrastruktur är ett nytt område för mig och jag ser fram emot att lära mig allt jag kan från de kunniga anställda här på BBH. Nu när vi bland annat ska satsa på BIM och hållbarhet hoppas jag att kunna bidra till kontorets nya projekteringslösningar.   

Ninni: 

Vad tar du med dig för erfarenhet till BBH?
Jag har tidigare arbetat på Tengbom Arkitekter där jag jobbade med BIM projektering och infrastrukturprojekt. Så jag tar med mig erfarenhet från projektering, samordning och gestaltning av komplexa program i storskaliga byggnader. 

Vad är dina drivkrafter/styrkor/passioner?
För mig är varje projekt unikt vilket ger mig drivkraft att både lära mig och lösa problem och uppdrag med nyfikenhet. Jag har en fallenhet för BIM och tycker det är både spännande och roligt att vara med och utveckla den arbetsprocessen. 

Vad hoppas du kunna göra på BBH?
Jag kommer från en konstnärlig bakgrund då jag tidigare studerat fotografi och konst. Det har givit mig ett öga för gestaltning, form och material vilket jag tror är en viktig pusselbit i yrket som arkitekt och något jag kan stärka och bidra med här på BBH. 

För att prenumerera på fler nyheter och på kalendern,
skriv in dina uppgifter nedan!

Eller följ oss på våra sociala medier!

Andra nyheter

Kika gärna in våra tidigare nyheter

Välkommen Irene!

Välkommen Irene!

Vi säger välkommen till Irene som började hos oss på BBH den 15:e Januari! Vi...

Välkommen Nejwan!

Välkommen Nejwan!

Vi säger välkommen till Nejwan som började hos oss på BBH den 4 december! Vi...

När allt ska fungera!

När allt ska fungera!

Vi har just nu nio pågående projekt, från lokaliserings studier till...