Aktuellt

Tack Åke!

9 oktober, 2023

Världen är i konstant förändring;

Denna dag har kommit, en dag som är bitterljuv på så många sätt. Vi är här för att fira vår fantastiska kollega, och en sann arkitektonisk visionär. Efter mer än 35 år av hängiven tjänst har Åke Pihl valt att trappa ned det dagliga, pulserande livet på vårt kontor.
Åke är fortfarande en del av vårt team, som en viktig drivkraft bakom vårt kontors framgång. Hans öga för detaljer och kreativitet känner inga gränser, och hans orubbliga engagemang för perfektion har färgat våra projekt på enastående sätt. Genom åren har han skapat strukturer som inte bara står i sten och stål, utan också i de minnen och erfarenheter som vi delar tillsammans.
Vi är djupt tacksamma för Åke Pihl’s passion för arkitektur. Han har inte bara varit en mentor för många av oss, utan också en vän som generöst bjuder på kunskap. Hans innerliga avtryck kommer att fortsätta inspirera och leda oss när vi fortsätter att forma världen runt oss.

Tack Åke för allt du bidrar med, till vårt kontor och vår yrkesgemenskap. Må denna nya fas i livet fyllas med äventyr och samma skaparglädje du för med dig till oss.

Med hjärtlig uppskattning,
BBH

För att prenumerera på fler nyheter och på kalendern,
skriv in dina uppgifter nedan!

Eller följ oss på våra sociala medier!

Andra nyheter

Kika gärna in våra tidigare nyheter